Hjem‎ > ‎Turneringsbestemmelse‎ > ‎

En sommer er over

lagt inn 3. okt. 2011, 11:29 av Tone Totland   [ oppdatert 4. apr. 2013, 04:34 ]
Da var siste turnering i RDT 2011 over.

Elisabeth Evjedal og undertegnede ble i siste liten bedt om å ta oss av RDT etter at Mette Birkedal etter mange år tok seg en pause . Vi takker Mette for den innsatsen hun har gjort for damegolfen i omegn.
I samarbeid med klubbene ble det RDT også i år. Vi var litt uheldige med at flere av turneringene havnet samtidig med Regionstour, noe som gikk utover deltagelsen i RDT. Spesielt i klasse A.

Det var i år en lavere deltagelse enn tidligere og hva dette skyldes vet vi ikke men flere har sagt at greenfee prisen spiller inn. At turneringene også har "krasjet" med andre arrangementer må nok også ta noe av skylden.

Foruten hjemmesiden har vi også dannet en gruppe på Facebook som ble brukt til å informere om turneringene.
Det er idag 84 medlemmer. Er du ikke medlem er det bare å legge deg til. Har du noen venner på din venneliste som enda ikke er medlemmer er det bare å legge dem til. 
Det er også mulig å legge inn bilder og kommentarer på sidene.

Dersom dere har noen forslag til hvordan vi kan nå frem til flere deltagere til neste år setter vi pris på tilbakemeldinger fra dere. Da gjerne om annet enn greenfee prisene, den har vi hørt og notert.

Ønsker dere en fin vinter og håper det bli noen fine høstdager slik at vi får svingt køllene litt i vinterhalvåret også.

Golfhilsen

Tone Totland
Comments