Hjem‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Sesongen 2016 og sponsorer

lagt inn 2. apr. 2016, 04:31 av Anna Terese Lekvam   [ oppdatert 13. apr. 2016, 09:19 ]

Da er vi i april og åpningsturneringen til Rogaland DameTour på Bærheim er rett rundt hjørnet. Den er satt til 23.april har shotgun start klokken 09.00. I forbindelse med Rogaland DameTour så har vi i år på bakgrunn av innkomne ønsker, valgt å øke start avgiften med kroner 50 som skal gå til en veldedighet. For at vi skulle gjøre dette var viktig for oss at dette skulle gå til primært damer og det ble derfor bestemt at det skal gå til Krisesenteret. Nytt av i år er at vi kommer til å kjøre igang en lag konkurranse hvor de 3 beste stableford score på deltakere fra samme klubb kommer til å telle i en sammenlagt konkurranse. Mer inforamsjon vil komme angående denne.

I år som tidligere år så setter vi utrolig pris på de som gir oss sponsor midler og gaver som krydrer våre arrangementer. Viking Sea Tech som har vært sponsorer over en årrekke blir ikke med lenger og NOV har også takket nei, men de fleste blir med videre og det er vi glade for. Vi takke de som blir med oss videre; Golfmanagement med Ådne som i år vil sponse oss med Srixon baller til Most Accurate Drive og Closest to Pin,  Madla hud- og fotklinikk AS  http://www.madlafotklinikk.no og Match Hundvåg http://www.hundvagsenteret.no/side/match  som vil dele ut flotte doorprizes på hver turnering. Preikestolen fjellstue https://www.preikestolenfjellstue.no  Pilates bodyworks http://pilates-bodywork.no og Lisbeth’s boutique https://www.facebook.com/Lisbeths-Boutique-583017331770633/  gir også i år en fantastiske doorprizes. Og sist men ikke minst Nina Wold og Avvik vil i år som i fjor sponse noe til avslutningsturneringen.

Vi er stolt av å ha fått med oss følgende nye sponsorer i år;  Beaute Fatale www.beautefatale.no, CrossFit Centrum http://www.crossfitcentrum.no,  Dfu www.dfu.no ,  Fab.lounge http://fablounge.no , Galleri Koll http://www.gallerikoll.no Kronengruppen http://kronengruppen.no og Byggmester Tunge www.tunge.no

Comments