Hjem‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

En ny sesong står for døren

lagt inn 4. apr. 2013, 03:38 av Tone Totland   [ oppdatert 4. apr. 2013, 04:20 ]
Påsken er ferdig for i år og det er igjen klar for en ny golfsesong.

Mange trosser det kalde været og har allerede startet sesongen, og noen avsluttet aldri fjorårets.

Det kalde været gjør at det fortsatt spilles på vintergreener og gresset er brunt. Det vil nok ta noen uker til før greener blir åpnet og grønnfarven er tilbake. Jeg kan  ikke huske så brunt gress på golfbanene her i distriktet på de 19 årene jeg har drevet med golf. Jeg håper det snart blir varmere i været slik at det grønne kommer frem og vi får gode forhold til RDT 2013 starter opp.

 

Det ble i tiden før påske jobbet iherdig med å få på plass spilledatoer og sponsorer. Alle spilledatoene er nå på plass og vi har fått mange sponsorer så her kan det bli riktig fine premiebord spesielt på avsluttningsturneringen.

Første turnering på Jæren Golfklubb er blitt flyttet til den 5. mai og vi håper mange stiller på turneringen da. Påmelding på golfboks kommer snart.

 

Det er i år 7 turneringer i RDT vi håper at oppmøtet blir bra også på de nye klubbene. Preikestolen er også med. Jeg vet mange har hytter på den siden av fjorden så jeg oppfordrer de som har hytter til å invitere venninner til en golfhelg der inne noe som jo kan bli en veldig bra opplevelse.
 
 

 
 

Comments