Hjem‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Anmodning til alle golfere.

lagt inn 9. feb. 2015, 12:00 av Tone Totland

Å få opp antall aktive damer har vært et satsningsområde for NGF i mange år, og vår mening er at RDT har bidratt til dette.
RDT er et tilbud til alle damer i golfklubbene, og ikke bare de aller beste. Dette bør klubbene ta inn over seg når de tar avgjørelsen om Greenfee (GF) pris til RDT.

I et møte blant Golfklubbene i Sør-Rogaland Felles, ble det fattet et vedtak at RegionTour Rogaland, som spilles over 2 dager i en helg får tilbud om 2 x halv greenfee.

Dvs at det blir forskjellig startkontingent etter hvilken bane det spilles på. For de andre seriene - Rogaland50+, Rogaland DameTour, er det opp til den enkelte klubb/bane å sette greenfee-nivå, men det forutsettes at turneringsledelsene tar opp spørsmålet på forhånd og avtaler greenfee.

Vi har sammenlignet antall deltakere i RTD og RDT, og det er relativ lik deltakelse. RDT har like mange deltakere når de besøker din bane.

I tillegg er vårt største satsningsområde i RDT, å få med oss de med høyt handikap - nybegynnerne. Klasse C som er fra 27 og opp, er nå blitt den minste gruppen, mens det i antall medlemmer hos den enkelte klubb er den største. Denne gruppen har størst terskel for å bli med på turneringer, derfor kan det også hjelpe å ha en lavere greenfee.

RDT samlet alle kvinnerepresentanter fra klubbene til eget møte hvor det ble henstilt til at alle skulle returnere til klubbene for å frembringe ønsket om å gi halv greenfee til RDT!

 Vi driver med bredde idrett, og historisk sett ble RDT startet for å bedre miljøet for kvinnelige golfspillere mellom klubbene, og det har vært en suksess - på tross av de beskjedne GF rabattene vi har oppnådd.

Det som bør legges på vektskålen for halv GF er at RDT damene kommer uansett vær! Banen vil få inntekt de ikke ville hatt, og de kommer ofte en runde før de skal spille RDT for å sjekke banen. RDT damene er også kjent for å stikke innom proshop’en for å sjekke utvalget

Så styret i RDT henstiller alle golfere til å stille opp på årets årsmøte/ evt ta opp i 1.ste styremøte ½ greenfee pris for RDT! Dessverre er spesielt klubbene i og rundt Stavanger motvillige til dette. Bærheim har sagt at de vil gi halv greenfee dersom Sola og Stavanger gjør det samme. Så dere som er medlemmer i disse klubbene bes om å legge litt press på deres hjemmeklubb slik at vi kan få dette til. Comments